Skaffa en gps till din hund!

Hund GPS

Garmin – om hunden själv får välja!


Förhoppningsvis får ni alla där ute de julklapparna ni önskat i år. För oss jägare brukar det alltid finnas en gediget önskelista som lämnas över till tomten varje år.

I år vet jag vad jag önskar mig men absolut inte kommer att få om jag inte köper en själv. Eller jag kan väl lägga upp det som att det är cf-lgJackson som har önskat den, en Garmin GPS med halsband.

Hundskrället har tjatat om en sådan i ett år nu:). Jag tror jag får köpa en till honom i mellandagarna så att han slutar tjata. Stora frågan är vilken av hundenheterna man ska satsa på. Är det Alphan eller Astron?

Om man ska jaga med andra och följa deras hundar så är det vanligare att dom kör med Astro och då är det naturliga valet att köpa en sådan. Är man mest ute efter jaga med egen hund och vill använda halsbandet att kommunicera med hunden via ljud och vibrationer får det bli Alphan.

Bäst för jägaren

Jag tror valet med en Alpha är nog både bäst för jägaren och hunden. Möjligheten att skicka signal till hunden att återvända om den kommer nära vägar eller andra faror är tillfredställande för både hund och jägare i slutändan.

Det känns som Garmin tänkt till lite extra runt säkerheten i jakten med denna enhet. När den är införskaffad ska jag låta Jackson recensera den och meddela hur han uppfattar användandet av den 🙂

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla