Min upplevelse av att skicka blommor i Stockholm

En bild på en kvinna som får ett blombud
Min upplevelse av att skicka blommor i Stockholm

Jag behövde skicka blommor till min Mormor som fyllde 95år och eftersom det är knepigt att träffa henne just nu då vi har en pågående pandemi så kändes det klockrent att skicka blommor!

Jag gick in på en hemsida och la en beställning på en super fin blombukett med en tillhörande choklad ask. Hela upplevelsen var att det var enkelt och smidigt och hon fick leverans redan samma dag!

Blombud och hur det fungerar

Blombud och hur det fungerar

Jag använde mig av ett blombud som kunde skicka blommor i Stockholm och det gick otroligt smidigt, En väldigt bra hemsida som jag kan rekommendera om du ska skicka blomster i Stockholms regionen.

Det fanns ett riktigt bra urval som tålde att jämföras. Blommorna levererades redan samma dag till ett bra pris. Blombudet var dessutom en mycket trevlig herre som var så snäll att han läste upp min hälsning då Mormor har svårt att läsa!

Leverans samma dag

Bor man i Stockholm så har man stora möjligheter att få sitt blombud levererat redan samma dag, I Stockholm så finns det många bilar som körs runt hela tiden och detta gör att man med stor sannolikhet kan få det utkört direkt.

Vissa hemsidor har vissa riktlinjer som “beställ innan 12:00 och få det levererat omgående” men jag beställde redan vid 13:00 och fick det utkört 16:00 till min Mormor, hur fantastiskt låter inte det?

Fördelar med blombud i Stockholm

Fördelarna är att man kan få riktigt bra priser och snabba leveranser. Det finns också ett enormt utbud av buketter att välja mellan vilket gör valet ännu lättare, vill du skicka med en present med beställningen så var detta också mycket fördelaktigt då det fanns ett stort urval.

En stor fördel för dig som bor i Stockholm är att du också enkelt kan ta dig till en blomsterhandel om du nu inte skulle hinna planera in ett blombud. Kika in blomsterlandets sortiment!

Dom här fördelarna finns

  • Snabba leveranser
  • Billiga blombud
  • Bra urval av buketter
  • Bra service
0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla